GYM

Från början grundades TryggaFitness för att tillhandahålla en bra lokal för sjukgymnastik och fysioterapi åt sin "mamma" TryggaKliniken.

 

Snabbt växte sig intresset stort och vi utökade. Idag står vi stolta i nästan 900 kvadratmeter gym och över 150 kvm stora och lyxiga omklädningsrum med bastu. 

I första rummet hittar du 350 kvm maskinpark med den bästa utrustningen från StarTrac, vi har en paviljong för konditionsträning där du har utsikt över hela maskinparken och sedan sommaren 2016 erbjuder vi även 2 st 
helt nya stora gruppträningssalar på ytterligare 300 kvm.

Sist men inte minst har vi utformat ytterligare 300 kvm med "fri lek". Härinne samsas Kettlebells med TRX-band, plyoboxar med boxningssäckar, roddmaskiner med foamrollers och i mitten kommer du hitta vår allra största stolthet: En rigg från ELEIKO för knäböj, chins/pull-ups, monkeybar eller varför inte bara lite häng? 

Oavsett ditt syfte är med träningen så har vi idag något för alla. Och är det något du tycker vi missat - så är du varmt välkommen att lägga en lapp i förslagslådan. Vi är väldigt måna om att ha en tvåvägskommunikation med våra medlemmar för att ni skall trivas så bra som möjligt. 

 

Välkommen in till TryggaFitness!

Följ oss

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

TryggaFitness

Rattens Gränd 1

295 39 Bromölla 

Tel: 0722- 870707

kontakt@tryggafitness.se

www.tryggafitness.se

© TryggaFitness 2019

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

TryggaFitness City

Fundationsvägen 9

291 28 Kristianstad
Tel: 0723-105 900

kontakt.city@tryggafitness.se

www.tryggafitness.se/city

© TryggaFitness 2019